Кількість
|
Вартість
|
||
|
Опис
Виготовляючи елементи прикрас для тортів, кандурин використовують для фарбування шоколаду, печива, морозива, зефіру, марципану, льодяників і мармеладу.
Його наносять безпосередньо на виріб, використовуючи кисті і розпилювачі.
Додають кандурин і прозорі напої, це надає їм дивовижно красивий перловий блиск та цікавий відтінок. Барвник кандурин не реагує на зміну температурного режиму, тому вироби можна надавати тепловій обробці і зберігати в холодильнику, він також стійкий до лужної та кислотної середовищі. Пігмент легко змивається з кондитерського обладнання та посуду, використовуючи кандурин, можна створювати шедеври кондитерського майстерності, забарвлюючи хитромудрі форми найцікавіші кольору. Змішуючи його з кольоровим або прозорим гелем досягається ефект блиску елементів.
- Нова пошта до відділення
- Нова пошта кур'єром
- Укрпошта до відділення
- Укрпошта кур'єром
- InPost поштомат (Польща)
- Самовивіз
Онлайн-оплата банківською карткою (VISA, Mastercard, Privat24)
Переказ на карту
Оплата при отриманні
Гарантія від виробника 12 місяців.